Danmarks nye rockkanal er online.

I dag trykkede vi på play til hvad der gerne skulle blive danskernes fortrukne rockkanal. Det har været en hektisk tid op til launch, men vi er stolte over hvad vi har formået at stable på benene.Der har været megen snak frem og tilbage om hvordan denne kanal skulle afvikles. Hvordan vi gjorde det til noget nyt og anderledes. Derfor har vi bla. vendt næsen mod vest, nærmere betegnet England hvor, vi fandt to fantastiske værter. De bringer bla. musik på bordet der måske endnu ikke er hørt i Danmark.Men de ældre i faget bliver bestemt ikke snydt. Udvalget af musik på Radio Freja Rock bliver meget blandet hvad angår nyt og gammelt rock.

60'erne og 70'erne skrev historie inden for rock, så på alle leder og kanter ville det være en skam ikke at føre det videre i 2020.


Ligeledes skrev 80'erne sig ind i historiebøgerne mht. heavyrock. Der kan nævnes bands som Metallica, Iron Maiden, WASP og man kan blive ved. Det årti hylder vi selvfølgelig gerne.

Og så er der 90'erne frem til i dag. Det var der ordet ny-rock blev opfundet. Clawfinger, Hooberstank, 3 Doors Down og Evanescence.Så hvad enten du var teenager da Ozzy Osbourne hittede med Black Sabbath eller gav den en ordentlig en på luftguitaren til Green Day, vil der være noget til dig på Radio Freja Rock.


Vi er i hvert fald glade for at måtte underholde jer med den bedste rock fra alle de største kunstnere gennem tiderne.


Radio Freja Rock - 100% Rock


Musikken er stillet til rådighed med tilladelse fra Koda & Gramex.

© 2020 radiofreja.dk | Design KGW